Konu Dışı Falcı medyum nitelikli dolandırıcılık büyü,sihir,nazar,cinler

Konu Dışı

satanist666

Baby Community Member
Katılım
9 Nis 2023
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
33
Konum
batman
TCK 158/1-A maddesine göre 'Dini İstismar Sebebiyle Dolandırıcılık Suçu' medyum ve falcılar ile ilgili olup, davacı olunduğunda en az Üç yıl hapis cezası verilmektedir.web sitesi,sosyal medya ve youtube hesabı,banka hesap hareketi,whatsapp yazışmaları (cep telefonu HTS kaydı)

-Cep telefonumuzdan Kurandan bazı sureleri kulaklıkları takıp en yüksek sesle dinlememiz gerekir.(Rukye Ayetleri-Rukye Tedavisi-Rukye Dinle)
 

Ekli dosyalar

  • büyücü.jpg
    büyücü.jpg
    64.1 KB · Görüntüleme: 105
TCK 158/1-A maddesine göre 'Dini İstismar Sebebiyle Dolandırıcılık Suçu' medyum ve falcılar ile ilgili olup, davacı olunduğunda en az Üç yıl hapis cezası verilmektedir.web sitesi,sosyal medya ve youtube hesabı,banka hesap hareketi,whatsapp yazışmaları (cep telefonu HTS kaydı)

-Cep telefonumuzdan Kurandan bazı sureleri kulaklıkları takıp en yüksek sesle dinlememiz gerekir.(Rukye Ayetleri-Rukye Tedavisi-Rukye Dinle)
Yazmaya veya anlatmaya çalıştığınız konuyu algılayamadım. Anlam bütünlüğü yok.
 
Felak suresi: düğümlere üfleyen büyücülerin şeriinden allaha sığınırım.
Zariyat suresi 56.ayet: ben,insanları ve cinleri bana kulluk etsinler diye yarattım.
Hicr suresi 27.ayet: cinleri,insan gözeneklerinden geçebilen dumansız ateşten yarattık.
Araf suresi 179.ayet:birçok cin ve insanı cehennem için yarattık.onların gözleri,kulakları ve kalbi olmasına rağmen kavramaz.işte onlar hayvan gibidir.

**Haşeratların içine cinler girebildiği için onları öldürmeden önce uyarmamız gerekir.aksi halde musallata maruz kalabiliriz.**

Cinler, genellikle tek başına kalan ve bünyesi uygun olan, vücudunda açık menfez bulunan insanları korkuturlar. İnsanlara ürperti, vesvese, heyecan, asabiyet, telaş gibi hisler verirler. Asr-ı saadette cinler maddi olarak da saldırı yapabiliyordu. Hz. Ali (r.a.) Celcelutiye'de kendine hüddam olan ifritler vasıtasıyla, namaz kılarken kafir cinlerin veya düşmanlarının taarruzundan korunuyordu. Veya Hz. Peygamber (asm), beyt-ül mal'dan hırsızlık yapan bir cini direğe bağlıyordu. Günümüzde böyle maddi görüntü ile karşımıza çıkmıyorlar.

Asr-ı saadette meydana gelen hadiseleri ve rivayetleri iyi anlamalı, iyi tabir etmeliyiz. Yoksa bir çok konuda yanılabilir, hatalı bilgilere sahip oluruz. Olayın meydana gelişi ile şahıslar arasında iyi bir irtibat kurmalıyız. Hadiselerin hikmetini ve mahiyetini iyi kavramalıyız. Hangi söz, nerede, hangi olay neticesinde söylenmiş, bunu idrak etmeliyiz.

Cinler, insanları korkutmayı, vesvese ve şüpheye düşürmeyi, aciz ve çaresiz bırakmayı severler, kendilerine yalvarılmasından hoşlanırlar. Halef, selef meselesi bu konuda tesirli bir sebeptir. Yani, insan yaratılmadan evvel yeryüzünde cinlerin hakimiyeti vardı. Mantık, muhakeme, iz'andan uzak cin toplulukları yeryüzünü fesat ve savaşa boğdular. Sonra üzerlerine halife olarak insan geldi. Kafir cinler insanlara rahatsızlık verirken bu zarar insanın bünyesine, yapısına göre değişir. Yoksa cinler, her insana gidip zarar veremez.

Cin, insana tasallut edince, onu korku, ürperti hisleriyle sefahat ve kötü alışkanlıklara sevk eder. Yani, sıkıntı ve korku, endişe ve ürperti ile insan ibadeti terk eder; içkiye, kötü alışkanlıklara, intihar etme duygusuna müptela olur.

Böyle bir cin tasallutuna maruz kalan kişiler, eğer iyi niyetli, ihlaslı ve metafizik aleme kabiliyeti olan kişilere rast gelirse, Allah'ın (c.c.) izniyle şifa bulabilir. Sadece dindar olmak yeterli değildir; bazı medyumluk kabiliyetlerinin de olması gerekir. Bu olayların hepsi ilmidir. Ayrıca tılsımat-ı Kur'aniye, ehil kimseler vasıtasıyla cinlerin tasallutuna uğramış insanlara yardımcı olabilir.

- Cinin zararsız hâle getirilmesi mümkün müdür?

Evet, mümkündür. Zira cinin başka yere kaçmaması, medyumluk kabiliyeti olan kişinin gözlerinin hüneriyle sağlanır. Ancak buradaki maddi gözümüz değildir.

Çünkü biz cinleri, beş duyu organımızdan biri olan göz ile göremeyiz. Manyetik akım, el, göz ve nefesten farklı farklı frekansta çıkar. Gözden çıkan bir şua, cini olduğu yerde sabitler, kımıldayamaz hâle getirir; cini bulunduğu yere âdeta mıhlar. Belki cin çeşitli kılıklara girebilir, korku ve ürperti veren görüntü gösterebilir, ama insanın bu konudaki üstünlüğü tartışılmaz. İnsanlar arasında meşhur "göz hapsi" deyimi tam bu hadise için geçerlidir.

Nazar devam ederken cin bir yere kaçamaz. Bu arada okunacak olan tılsımat-ı Kur'aniye dediğimiz ayet ve dualarla, cinin üzerine gönderilen manyetik nefes onu nötr hale getirir, yani öldürür. Ama gönderilen akıma göre bu yaralanma ve çeşitli zarar verme şeklinde de olabilir.
 
Üst