• Yapılan spamlar ve bot saldırıları sebebi ile üyelikler sadece manuel onaya alınmıştır. Mail adresi ve kullanıcı adı düzgün olmayan tüm hesaplar red edilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz... /-/ Due to spam and bot attacks, memberships were only approved by manual. The e-mail address and the user name will be rejected. Thank you for your attention...
  • Bebek Forum içeriğindeki bütün yazılar üyelerimizin kendi tecrübeleri neticesinde yazdığı ve bilgilendirme amaçlı yazılardır. Teşhis ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Kesinlikle her uygulamada doktorunuza danışınız.
  • İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bebek Forum https://www.bebekforum.net.tr Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ YAPTIKLARI PAYLAŞIMLARINDAN SORUMLUDUR.

Yemek Tarifi Karışık Turşu Tarifi Adına En Güzel Yöntemler!

Uzman Editor

Üye
Üye
Emektar Üye
Katılım
28 Mar 2018
Mesajlar
249
Beğeniler
33
Puanları
28
Yaş
32
Konum
İzmir
Çevrimdışı
#1
Karışık Turşu Tarifi Adına En Güzel Yöntemler!
Turşu yapımı
denildiğinde uzun yıllardan beri gelen ve son derece etkili yöntemlerle karşılıyoruz. İnternet ortamlarında son günlerde çok fazla arama yapıldı. Bununla beraber kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırırken, lezzet adına mükemmel sonuçlar almanıza yardımcı oluyoruz.

Ana yemekler ve sofraya ekstra bir tat getirmek isteyenlerin ortak tercihi olan turşular, evlerde yapılabilme özelliği taşımakta. Turşu tarifi oldukça hassas ve özen isteyen bir seçenektir. İstenilen malzemeler ve metotlar yerine getirilmediğinde, verilen emekler bir anda boşa gitmiş oluyor. Bilinen yüzlerce yöntemler arasında en iyi turşu tarifini sizler için hazırladık.

Karışık Turşu Yapmak İçin Gereken Malzemeler Nelerdir?

Tercih edeceğiniz turşu çeşitleri oldukça önemli, bu tarifte karışık olarak adlandırılan turşu için eklemeler yapabilirken, istemediklerinizi çıkartabilirsiniz.
  • 4 tane acur olmazsa olmazların başında gelmektedir
  • Havuç bilindiği gibi ana malzemelerden birisidir, 3 adet yeterli olacaktır
  • 6 tane sivribiber bulundurmayı unutmuyoruz
  • 3 baş sarımsak kesinlikle gerekiyor ve özel bir tat bırakmak için zorunlu
  • 5 adet kırmızı ve 5 adette yeşil domates
  • 1 tane orta boy lahanayı muhakkak temin ediyoruz
  • 1 tane kereviz alıyoruz ve saplarını atmıyoruz
  • Yarım demet kadar maydanoz
  • 1 çay bardağı ölçüsünde kaya tuzu
  • 1 çorba kaşığı limon tuzu
  • 1 çorba kaşığı miktarında şeker
  • Yarım su bardağı sirke
  • 1 tane aspirin
  • Yarım fincan sıvı yağ bulundurarak malzemelerimizi tamamlıyoruz
Karışık Turşu Nasıl Hazırlanır?
Satın aldığımız sebzeler dikkatli ve güzel şekilde yıkıyoruz. Ürünlerin ortalarına delik açtıktan sonra, en alta acurlarımızı diziyoruz. Diğer malzemeleri özenle dizimini bitirip, turşu için suyu ısıtıp dinlemeye bırakın. Turşu yapımı işlemlerini tam anlamıyla bitirmiş olacaksınız.
 

Facebook Sayfamız

Üst