Arkadaşlar herkese merhaba. yemek tarifleri bakıyordum. veee tam bir hamburger aşığı olan benim karşıma tiftik burger çıktı. hemen tarifi yazayım alta.
"ADIM 1
Düdüklü tencerede 3 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı’yı eritelim.
ADIM 2
Dana kaburgayı arkalı önlü 2’şer dakika mühürledikten sonra tuz ve karabiber serpelim, kabaca doğradığımız soğanları ve taze kekiği ilave edelim.
ADIM 3
Üzerini örtecek kadar suyu ve et suyu karışımını döktükten sonra düdüklü tencerenin kapağını kapatıp 1 saat pişirelim.
ADIM 4
Karamelize soğanlar için 2 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı’yı erittikten sonra ince ince doğradığımız soğanları kısık ateşte 1 yemek kaşığı şeker ilave edip yarım saat boyunca ara ara karıştırarak pişirelim.
ADIM 5
Pişirdiğimiz kaburga etini 2 çatal yardımıyla parçalara ayıralım.
ADIM 6
Ekmeği hazırlamak için derin bir kapta 1 tatlı kaşığı toz şekeri, maya, ılık su ve sütü karıştıralım.
ADIM 7
10 dakika bekledikten sonra üzerine yavaş yavaş unu ve tuzu ilave ederek karıştırmaya başlayalım.
ADIM 8
Unun hepsini ilave etmeden 1 adet yumurtayı ve 2 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı’yı ekleyelim.
ADIM 9
Bir hamur kıvamını alıp 10 dakika yoğurduktan sonra üzerini bir havlu ile örtüp 1 saat ılık bir ortamda mayalanmaya bırakalım.
ADIM 10
Kabaran hamurumuzu 10 parçaya bölüp düzgün yuvarlaklar yaptıktan sonra Teremyağ ile yağladığımız tepsiye alalım ve 15 dakika daha mayandıralım.
ADIM 11
Üzeri için yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı suyu karıştırıp fırça ile sürdükten sonra dilediğimiz miktarda susam ilave ederek önceden ısıttığımız 200 derecelik fırında 20-25 dakika pişirelim.
ADIM 12
Pişen ekmeğimizi ortadan ikiye bölüp ortasına domates, tiftik et, hamburger peyniri, karamelize soğan ekledikten sonra servis edelim.
Afiyet olsun."
kaynak: bizim tarifler
arkadaşlar müthiş, müthiş
genelde pratik yemek tarifleri bakardım ama bu seferlik farklılık olsun dedim ve bayıldım. herkese tavsiye ederim, afiyet olsun 
"ADIM 1
Düdüklü tencerede 3 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı’yı eritelim.
ADIM 2
Dana kaburgayı arkalı önlü 2’şer dakika mühürledikten sonra tuz ve karabiber serpelim, kabaca doğradığımız soğanları ve taze kekiği ilave edelim.
ADIM 3
Üzerini örtecek kadar suyu ve et suyu karışımını döktükten sonra düdüklü tencerenin kapağını kapatıp 1 saat pişirelim.
ADIM 4
Karamelize soğanlar için 2 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı’yı erittikten sonra ince ince doğradığımız soğanları kısık ateşte 1 yemek kaşığı şeker ilave edip yarım saat boyunca ara ara karıştırarak pişirelim.
ADIM 5
Pişirdiğimiz kaburga etini 2 çatal yardımıyla parçalara ayıralım.
ADIM 6
Ekmeği hazırlamak için derin bir kapta 1 tatlı kaşığı toz şekeri, maya, ılık su ve sütü karıştıralım.
ADIM 7
10 dakika bekledikten sonra üzerine yavaş yavaş unu ve tuzu ilave ederek karıştırmaya başlayalım.
ADIM 8
Unun hepsini ilave etmeden 1 adet yumurtayı ve 2 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı’yı ekleyelim.
ADIM 9
Bir hamur kıvamını alıp 10 dakika yoğurduktan sonra üzerini bir havlu ile örtüp 1 saat ılık bir ortamda mayalanmaya bırakalım.
ADIM 10
Kabaran hamurumuzu 10 parçaya bölüp düzgün yuvarlaklar yaptıktan sonra Teremyağ ile yağladığımız tepsiye alalım ve 15 dakika daha mayandıralım.
ADIM 11
Üzeri için yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı suyu karıştırıp fırça ile sürdükten sonra dilediğimiz miktarda susam ilave ederek önceden ısıttığımız 200 derecelik fırında 20-25 dakika pişirelim.
ADIM 12
Pişen ekmeğimizi ortadan ikiye bölüp ortasına domates, tiftik et, hamburger peyniri, karamelize soğan ekledikten sonra servis edelim.
Afiyet olsun."
kaynak: bizim tarifler
arkadaşlar müthiş, müthiş

