yelizaydin
Baby Community Member
Full silikon emzikler çok hoşuma gidiyor ve almak istiyorum ama tercih etmeli miyim ?
Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!@Elçines gerçekten de @yelizaydin ın güzel sorusuna en güzel cevabı vermişsiniz. Bunun üzerine söz olmaz herhalde… Ben iki bebeğimde de emzik kullanmadım. Emzik aldım ama kullanmadım…Silikon Emzikler
Emzik seçiminde öne çıkan bir diğer çeşit de silikon emziklerdir. Silikon emzikler; tatsız, kokusuz, yumuşak ve pürüzsüzdür. Bu sayede bebeğiniz silikon emziklere kolayca alışabilir. Silikon emzikler yüksek sıcaklığa dayanıklıdır, kaynar su içinde rahatlıkla sterilize edilebilir.
Bu yüzden seçebilirsiniz.
yüksek sıcaklığa dayanıklıdır, kaynar su içinde rahatlıkla sterilize edilebilir.
ağız çevresinin tahriş olmaması için tercih ediyoruz cünkü bebeğimin ağlama krizlerinde çözüm olarak kullanıyoruz.
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.