forumdostu
Baby Community Member
Arkadaşlar iş için yolculuk yapacağım ama şirketin sadece otobüste masraf karşılıyor ona göre rahat yolculuk yapabileceğim bir şey bakıyorum
Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!iş seyahati yapmıyorum ama seyahatlerimde ben de Kamil Koç kullanırım.Arkadaşlar iş için yolculuk yapacağım ama şirketin sadece otobüste masraf karşılıyor ona göre rahat yolculuk yapabileceğim bir şey bakıyorum
Evet yanlış hatırlamıyorsun canım aynen de öyle kocam en son 23:30 otobüsüne aldı oradan biliyorum.Ben iş seyahati etmem ancak seyahatlerimde Kamil Koç kullanırım. Yalnız bir otobüs vardı 23:30 seyahati sanıyorum bütün duraklarda duruyor o seyahati tercih etmeyin. Aklımda kalan 23:30 Otobüsleri gideceğiniz yer ara durak değilse tercih etmeyin çok fazla duruyor.
Ben iş seyahati etmem ancak seyahatlerimde Kamil Koç kullanırım. Yalnız bir otobüs vardı 23:30 seyahati sanıyorum bütün duraklarda duruyor o seyahati tercih etmeyin. Aklımda kalan 23:30 Otobüsleri gideceğiniz yer ara durak değilse tercih etmeyin çok fazla duruyor.
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.