Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Bence hiç de erken değil... Ya benim gibi olsanız ne yapardınız? 39 yaşında evlendim. İlk senemde oğlum oldu sonra oğlum yalnız kalmasın diye 5 sene sonra bir bebek daha yaptık. Şimdi bakıyorum en ufak olan bebek 20 yaşındayken ben 65 yaşında olacağım.. Demek istediğimi anladınız mı? Erken evlenseydim şimdi Üniversiteyi bitirmiş hayatını kurtarmış iki çocuğum olacaktı. Eğer gerçekten de ona bakabilecekseniz onu yüz üstü bu hayatta bırakmayacaksanız sorumluluk duygunuz gelişmişse erken değil.Çok kararsızım bu konuda etrafımdaki herkes farklı şeyler söylüyo
kesinlikle ve kesinlikle çok erken bir yaş ailem hep çocuğun evin neşesi olduğunu söylerdi ama asla öyle bir durum söz konusu olmuyor siz çocuğunuzdan sorumlu oluyorsunuz ve hayatınız kesinikle o oluyor 21 yaş çok erken önce kendiniz için bir şeyler yapın bol bol eşinizle vakit geçirin çünkü öyle bir fırsatınız bir daha olmayacakÇok kararsızım bu konuda etrafımdaki herkes farklı şeyler söylüyo
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.